Stock Tex - Prodhuar në Itali

Pëlhura dhe perde për çdo nevojë.

Shërbimet tona contattaci

Pëlhura nga njehsori

Bleni direkt nga katalogu në internet Stock tex

Pëlhura të aksioneve

Furnizimi i pëlhurave nga pesha

Mbështetje e pabesueshme

Ekipi ynë mbështetës është gjithmonë në gatishmëri për t'ju ndihmuar të zgjidhni problemin, t'i përgjigjeni pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni problemet tuaja.

Rreth nesh

Stock Tex është një kompani italiane e pranishme në treg nga 1985 me qendër në Sassuolo pranë Modena.

Misioni ynë është të ofrojmë cilësi më të mirë të bërë në pëlhura në Itali me çmimin më të ulët, duke iu drejtuar kompanive, stilistëve dhe dyqaneve të veshjeve dhe mobiljeve në të gjithë botën.

Shitësit me pakicë të rrobave, rrobaqepësit dhe profesionistët në fushën e modës mund të gjeni në produktet tona të tregtisë elektronike në aksione të shitura sipas peshës dhe përmasave.

Shërbimi i klientit është në internet, plotësoni formularin për të kërkuar informacion.

Rreth Nesh StockTex

Për informacion mbi produktet tona Made in Italy

Made In Italy

MADE IN ITALY perde

Prodhuar në Itali pëlhura